Contentkalender 2024

Guess who’s back? Onze gloednieuwe contentkalender voor 2024 is er weer! We hebben de coolste en meest interessante data verzameld in een handig documentje. Kortom, een bron van inspiratie die jou op weg helpt doorheen het nieuwe jaar.

Hoe kunnen we je nog helpen?

Benieuwd naar ons verhaal? Of gewoon even kennismaken? Neem een kijkje achter de schermen bij bruno agency en ontdek wat we voor jou kunnen doen.

Download je gratis content kalender in PDF en/of Google Drive

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot je contentkalender voor 2024. We hebben een kalender gemaakt in pdf die afgedrukt kan worden (A3 formaat), maar ook een Google Drive bestand dat gebruikt kan worden als werkinstrument om jouw planning tot in de puntjes voor te bereiden. Veel succes ermee! 😉

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Wil je je sociale media kanalen sprankelend houden met een constante stroom van posts, zelfs wekelijks? We weten dat het soms als een behoorlijke klus kan aanvoelen. Het bedenken van nieuwe content kan veel energie en tijd vergen, en dat kan uiteindelijk leiden tot verwaarlozing van je social media. Maar vrees niet, we hebben een fantastische oplossing voor jullie bedacht: de contentkalender voor 2024!

Met onze handige contentkalender voor 2024 kun je maanden vooruit plannen, zodat ad-hocwerk tot het verleden behoort. Gebruik je vrije momenten nu om je content slim in te plannen. Met deze kalender willen we ondernemers en marketeers ondersteunen bij het moeiteloos vullen van hun social media agenda.

Hang onze kalender vol leuke data op in je kantoor als een handig geheugensteuntje, of download hem als een Google Drive document. Je zal geen enkele belangrijke datum meer vergeten. Het wordt een fantastisch jaar voor je social media!

Wij hebben speciaal voor jou de meest boeiende, en af en toe zelfs knotsgekke data verzameld. Wist je al dat 21 januari ‘Internationale Knuffeldag’ is?

Heb jij nog toffe data die we kunnen opnemen in onze aankomende contentkalender voor 2025? Aarzel niet om ze met ons te delen! En als je meer wilt weten over hoe je deze agenda tot leven kunt brengen, of als je behoefte hebt aan wat extra creatieve vonken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Wij staan altijd voor je klaar!

Ben je ook nog geïnteresseerd in de contentkalender van 2023?
Je kan nog steeds de pdf of het Excel bestand downloaden via onderstaande link.

Wist je dat je ook een gratis website analyse kan aanvragen bij bruno? Wij kijken alle aspecten van jouw website grondig na en bezorgen je heel wat nuttige tips en feedback.

bruno talk

Met behulp van generatieve AI biedt Google's Search Generative Experience (SGE) gebruikers snelle overzichten van zoekonderwerpen zonder dat ze hoeven door te klikken naar één van de sites in de zoekresultaten zelf.
Met deze tips kan je AI op een slimme en effectieve manier inzetten voor jouw bedrijf. AI is een krachtige hulpbron, maar het is belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken om echt te profiteren van de voordelen die het te bieden heeft.
Binnenkort is het zover: Black Friday, de dag van het jaar waarop veel consumenten zitten te wachten. Het is dan ook de ideale kans om klanten te overtuigen om te shoppen aan mooie kortingen. Black Friday brengt wel wat marketingwerk met zich mee. Bekijk onze tips en overloop de checklist om helemaal klaar te zijn voor Black Friday.
Halloween biedt talloze mogelijkheden om je producten of diensten te promoten en je merk in de schijnwerpers te zetten. In dit blogartikel delen we enkele spookachtig goede marketingacties voor Halloween die je kunt gebruiken om je bedrijf op de kaart te zetten.
Vergeet in 2024 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je al dat 21 januari 'Internationale Knuffeldag' is?
Vergeet in 2023 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je trouwens dat het op 25 oktober ‘Wereld Pasta dag’ is?
Heb je een profiel opgesteld voor je bedrijf? Proficiat, de eerste stap is gezet! In dit artikel vertellen we je hoe je je account verder kan finetunen zodat je optimaal weergegeven wordt in Google.
Heb jij je Google bedrijfspagina nog niet ten volle benut of zelfs nog niet geclaimd? Dan laat je veel kansen liggen, zeker als lokaal bedrijf. Ben je een lokale speler? Dan is dit één van de eerste kanalen die je zou moeten opzetten en optimaliseren, samen met je website.
Wil je graag reviews vermelden op je website of uitpakken met de mening van tevreden klanten op je social media? Dan is het belangrijk om veel én kwaliteitsvolle reviews te verzamelen. Maar hoe krijg je nu meer reviews? Dat leggen we je graag uit in dit artikel.
Vergeet in 2022 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je trouwens dat het op 26 september Wereld Chocoladedag is? Wij zijn alvast fan!
Een vaak gebruikte tool door SEO-specialisten zijn de search operators van Google. Dit zijn queries die je ingeeft in Google, zodat je veel geavanceerder kan zoeken in Google in vergelijking met enkel het gebruik van zoekwoorden. Ga op zoek naar specifieke content of sluit bepaalde zoekwoorden uit met deze vijf handige search operators.
Een zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in welke zoektermen, zoekwoorden of keywords jouw doelgroep gebruikt. Deze woorden vormen de basis voor het SEO traject van je website, en je kan ze ook als basis gebruiken om je Google Ads campagne op te zetten. Ontdek hier hoe je de gevonden keywords uit het zoekwoordenonderzoek kunt gebruiken om jouw websitepagina’s te optimaliseren voor Google.
In oktober 2020 ging ik opzoek naar een stageplaats bij een online marketingbureau. Liefst wilde ik stage lopen bij een kleiner agency waar medewerkers mee inspraak hebben en niet enkel uitvoerende taken moeten doen. Dit vond ik bij Key2info.
WhatsApp is waarschijnlijk geen onbekende voor jou, want het is het meest populaire alternatief voor sms. Je kan er gratis tekstberichten, foto’s en video’s mee versturen én je kan ermee videochatten. Wereldwijd zijn er 2 miljard gebruikers en er komen steeds meer gebruikers bij!
Wanneer we spreken over adverteren op social media, dan denken we wellicht voornamelijk aan adverteren op Facebook & Instagram, maar sinds 2019 is het in België ook mogelijk om te adverteren op Pinterest. Hoe ga je hier mee aan de slag?
TikTok… Je hebt het vast al eens horen vallen. Het booming social media platform van dit moment. We zijn zelf nog niet zeker of we er fan van zijn of niet, maar dit kanaal valt haast niet meer te negeren.
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!