Content marketing

Consumenten zijn steeds actief op zoek naar kwaliteitsvolle informatie en inspiratie dit vereist een professionele aanpak. Content komt in veel verschillende vormen. Denk aan blogartikels, videomateriaal, infographics, interviews, foto’s, etc. Deze content aanmaken en op de juiste kanalen verspreiden aan het juiste publiek op het juiste moment, dat is content marketing.

Waarom content marketing?

Content marketing is het aanmaken van inhoud die interessant is voor jouw doelpubliek. Een voorbeeld hiervan is de recepten die supermarkten publiceren op hun website: het gaat niet rechtstreeks over het product, maar is er wel aan gelinkt.

Enkele belangrijke doelen van content marketing zijn;

Onze werkwijze

Belangrijk is om eerst samen te kijken waarom je precies met content marketing wil starten, wat is je doel en welke boodschap wil jij verspreiden? Content marketing is een voornamelijk een ondersteunend kanaal en versterkt vooral je andere online marketing activiteiten.

Daarnaast analyseren we samen wie jouw doelpubliek is, wie wil je bereiken, waar zijn ze in geïnteresseerd, met welke vragen zitten ze en waar zoeken ze naar? Als we dit hebben geanalyseerd, is het belangrijk om te gaan kijken waar deze doelgroep zich precies bevindt? Hoe kunnen we ze bereiken, op welke media zijn zij aanwezig, want ook daar moeten wij aanwezig zijn.

Als we al deze zaken in kaart hebben gebracht stellen we een contentplan en contentkalender op. Dit is een doorlopend proces, want interesses kunnen veranderen, zoekgedrag kan veranderen en trends komen en gaan. Ook actualiteit is uiteraard iets waar we steeds rekening mee moeten houden.

De voordelen

Let's meet!

Kan jij wat bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.
Kan jij wat Bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!