Maximale zichtbaarheid met SEO

SEO staat voor Search Engine Optimization, ofwel je website op die manier inrichten dat hij bovenaan de zoekresultaten verschijnt in zoekmachines. Daardoor vindt jouw zoekende klant bij het invoeren van een aantal sterk doordachte zoekwoorden meteen jouw website terug.

Waarom is SEO belangrijk?

Het doel van SEO is meer relevante bezoekers op je website te laten belanden. Om jouw website maximale zichtbaarheid te geven bij je ideale klant, moeten we heel nauwgezet definiëren tot wie we ons richten én wat zij precies zoeken. Zoekmachine-optimalisatie kan immers maar efficiënt zijn als we precies weten welke zoektermen jouw klanten ingeven, waar ze naar op zoek zijn en op welke noden of vragen we kunnen inspelen.

Aan de hand van dat onderzoek voeren we een keyword-research, waarop we de content van je website zorgvuldig kunnen afstemmen. Wanneer je klant aanvoelt dat jouw dienst of product een antwoord biedt op de aanwezige vraag of behoefte, schieten je conversiecijfers de lucht in.

Hoe optimaliseert bruno
jouw SEO?

Onze zoekmachine-optimalisatie bestaat steeds uit deze 4 pijlers:

1. Technische check

Een website die rammelt, hapert of een slechte weergave heeft, daar houdt Google niet van. Daarom kijken we grondig naar de opbouw en werkzaamheid van je website.

2. Gebruiksvriendelijkheid

Het algoritme van Google zit redelijk vernuftig in elkaar: het beloont websites waarop mensen veel tijd doorbrengen. Wanneer mensen verwend worden met een goed werkende, user-friendly website en degelijke content, categoriseert Google hem als waardevol en interessant. En gelijk heeft hij. Daarom:

3. Zoekwoordenonderzoek

In deze fase onderzoeken we op welke keywords we zullen inspelen. Om deze te kunnen bepalen, moeten we exact gedefinieerd hebben wie jouw ideale doelpubliek is, welke termen ze ingeven en waar ze zoeken. Anno 2023 gaat dit veel verder dan losse woorden en verwerken we effectieve vragen en woordgroepen.

Vervolgens implementeren we deze zoekwoorden in jouw content, zodat we jouw klant precies aanbieden wat er gevraagd wordt. Gebruikmakend van de juiste technieken doorspekken we de volledige inhoud van je website van deze termen, zodat je steeds hoger rankt in Google.

4. Analyse en optimalisatie

SEO is voortdurend in beweging en dus geen statisch gegeven. Ook de algoritmes van Google en co wijzigen regelmatig, dus een vaardige hand die goed op de hoogte is van de ontwikkelingen is geen overbodige luxe. Onze experts kunnen heel precies het aantal, het zoekgedrag en de bewegingen van je bezoekers meten – en dus ook optimaliseren waar nodig.

We meten alle acties op, bekijken of de conversie goed loopt en sturen bij. We bekijken ook steeds of er nieuwe mogelijkheden zijn die je bezoekers nog meer kunnen aantrekken en tot de juiste acties laten overgaan.

De voordelen van SEO

• Meer kwalitatieve bezoekers
Doordat SEO mikt op organisch zoekverkeer, gericht op accuraat algoritmisch onderzoek, ben je zeker dat je zichtbaarheid geniet van de juiste doelgroep. Je bezoekers belanden immers op je website door relevante keywords.

• Gebruiksvriendelijkheid en professionaliteit
Een optimalisatie van je website is altijd een goede investering. Je bereikt én behoudt meer bezoekers, die ook nog eens genieten van een degelijke en solide omgeving. Dat kan tellen als eerste kennismaking!

• Grotere naamsbekendheid en meer zichtbaarheid
Hoger ranken in Google betekent meer visibiliteit. Hoe meer je in het blikveld van je consument belandt, hoe meer je hun vertrouwen en belangstelling zal wekken.

• Beperkt mediabudget en langdurig resultaat
Je SEO kost geen fortuinen en is ook geen maandelijks terugkerend kostenplaatje. Het is in principe een éénmalige investering die geen nier kost maar wél bijzonder rendabel is op lange termijn.

Let's meet!

Kan jij wat bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.
Kan jij wat Bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!