Doe je stage bij bruno

En ontsnap aan het kopieerapparaat! Bruno is een geweldige plek voor je stage, volgens onze (ex)stagiairs. Bij ons doe je waardevolle ervaring op en zet je je kennis om in praktijk. We hebben nog plaatsjes vrij in het online marketing team. Ben jij gedreven en leergierig? Lees dan snel verder!

Wij zoeken gemotiveerde stagiair(e)s
om ons online marketing team te versterken

Bij bruno krijg je de kans om praktische ervaring op te doen in het snel veranderende domein van online marketing. Tijdens deze stage pas je theoretische kennis toe op gebieden zoals SEO, SEA, sociale media marketing, contentcreatie, en e-mailmarketing.

Wat mag je van ons verwachten?

En wat verwachten wij van jou?

Maak kennis met Stefanie

Stefanie deed in haar laatste jaar 10 weken stage bij bruno agency. Ben jij benieuwd naar haar ervaring als stagiaire bij bruno? Lees er alles over in het artikel op onze inspiratiepagina.

Twijfel niet en vraag je stage aan

Waar vind je ons?

Het bruno kantoor bevindt zich in het prachtige, historische gebouw van ‘De Kwekerij‘. Dit gloednieuwe co-working project in de vroegere Rijksnormaalschool in Lier voorziet ateliers en vaste of flexibele bureaus voor creatieve ondernemingen.

Meerdere opties aanduiden mogelijk

Laat je website analyseren

Is jouw website nog mee met de laatste technologie of ben je toe aan een update? Doe zelf de test en vraag vrijblijvend jouw website analyse aan.

Laat bruno een kijkje nemen naar je site zodat je een idee krijgt van de postieve en negatieve puntjes en waar er nog ruimte is voor verbetering. No strings attached!

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!