More happy clients

Het team van bruno is niet alleen erg professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk. Ze hebben altijd een positieve houding en zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens elke interactie. Efficiëntie is een ander sterk punt van bruno. Als ik iets vraag, gebeurt het snel en zonder gedoe. Ze zijn proactief en reageren supersnel op mijn verzoeken.

Het meest opvallende is hun communicatie. Ze zijn hands-on en to the point waardoor samenwerken met hen een plezier is. Ze begrijpen de essentie van onze doelen en zijn altijd bereid om mee te denken en hun expertise te delen om de beste resultaten te behalen.
“Ons bedrijf ZOPPA kreeg letterlijk een boost dankzij bruno. Ze bouwden voor ons een geweldige site. Uitnodigend design, overzichtelijk, klantvriendelijk en volledig in de stijl die wij voor ogen hadden. Een jong dynamisch team dat luistert, meedenkt en nieuwe impulsen geeft. Ook vertrouwen wij volledig op hun expertise in online marketing.”
“We zijn samen met bruno in zee gegaan om onze site te verbeteren. De fysieke contacten, snelle antwoorden en kwalitatief werk hebben ervoor gezorgd dat onze vernieuwde website zeer aantrekkelijk geworden is! Hun multidisciplinair team zorgt voor een doelgerichte en efficiënte aanpak. Ze zijn van alle markten thuis en leveren voor ons prima werk. Een echte aanrader dus!”
“Bruno heeft ons goed geholpen bij het optimaliseren van onze Google Ads strategie en verfijnen van de UI van onze website. Zeer professionele en klantvriendelijke service.”

Ontdek onze cases

Wij houden van onze job – dat zie je aan onze resultaten. Als jij groeit, groeien wij mee.

Onze resultaten getuigen van professionaliteit, multidisciplinaire creativiteit en oprecht enthousiasme. Onze groei genereren we door die van onze klanten: als jouw project slaagt, genieten wij daarvan mee.

Ontdek meer over onze online marketing en website projecten, en laat je inspireren door de diverse mogelijkheden.

GG Operations

Deze vernieuwde website vervult een essentiële rol bij het aantrekken van potentiële klanten en versterkt de positie van GG Operations als een betrouwbare partner in de sector.

Zoppa

Een WordPress webshop op maat voor handgemaakte, biologische zeepproducten van ZOPPA.
proxyfields

Proxy Fields

Van logo tot website en beursstand: voor Proxy Fields, specialist in duurzaam kunstgras, creëerden we de volledige visuele identiteit.
phenix

Phenix

De hoogwaardige gietvloeren van Phenix CFS worden nu mooi tentoongesteld in een moderne website én gepromoot via online marketing.
kwekerij

De Kwekerij

Om een succesvol evenement te garanderen, werkte De Kwekerij Lier samen met bruno agency om een leadgeneratie campagne uit te voeren.
goris

Dakwerken Goris

Deze samenwerking resulteerde in een succesvolle transformatie van de website en een professioneel merkimago.
Vorige
Volgende

Zij kozen ook voor bruno.

Devos Interieur

interieurinrichting

Devos Interieur staat bekend om ingetogen, doch klassevolle interieurs met verfijnde accenten. Het gepassioneerd team levert knalprestaties op vlak van service, kwaliteit en creativiteit. Wij zijn hun trotse marketingpartner en mogen hen begeleiden bij de verdere uitbouw van hun topreputatie.

Attractieve Google Display Ads, duidelijke zoekadvertenties en stijlvolle social media posts behoren tot het online marketing pakket van Devos Interieur.

Sinds kort zijn we ook aan de slag gegaan met een makeover van de huidige website, daarover binnenkort meer nieuws!

Dockx Movers

verhuisbedrijf

Wie aan verhuizen denkt, denk automatisch aan Dockx Movers. Het is dan ook een grote speler in heel België.

Om ervoor te zorgen dat ze top-of-mind blijven en vindbaar zijn op relevante zoektermen, maken we gebruik van verschillende Google Ads campagnes.

Een belangrijk aspect om goede resultaten te behalen in Google is een relevante landingspagina. Daarom zijn we continu bezig met het herbekijken van de website, zowel op vlak van content als design en gebruiksvriendelijkheid. In combinatie met sterke teksten op basis van een uitgebreide zoekwoordanalyse, zorgt dit bovendien ook voor goede organische resultaten op Google.

Phenix CFS

gietvloeren

Zoppa

handgemaakte zeep

Fimmo

vastgoed

EcoThermia

schoorsteensystemen

Een flexibele schoorsteenrenovatie bieden voor elke situatie, dàt is de missie van EcoThermia. Dankzij hun expertise zetten ze offline sterke prestaties neer, maar online bleef deze boodschap uit.

Met twee verschillende websites, verouderde content en een minimale inzet van Google, was een nieuwe frisse wind in hun digitaal verhaal zeker welkom. Bruno voegde beide sites samen tot één conforme trendy website, ondersteunde hun duurzame Employer Branding en zorgt er via een sterk SEO en SEA plan voor dat beide aspecten steeds zichtbaar blijven in Google.

Wij houden van uitdagingen, want binnenkort mag bruno de volledige samenwerking vertalen naar het Frans: vouloir c’est pouvoir.

Servito

professionele keukens

Servito plaatst professionele keukens in gevarieerde horecazaken. Hun sterke service en expertise maakt dat elke realisatie kwaliteitsvol én met een enorme uitstraling wordt ontworpen en geïnstalleerd.

Dankzij onze ondersteunende diensten in Google, social media en e-mailmarketing, zorgen we ervoor dat deze pareltjes online geraadpleegd en bewonderd kunnen worden, communiceren we grote evenementen en brengen we openstaande vacatures in beeld. Dit uiteraard met een knipoog naar conversie-optimalisatie.

Ook de technische kant van de website ontsnapt niet aan bruno: we adviseren Servito in website-optimalisatie en brainstormen samen steeds over nieuwe updates, content en SEO-methodes.

Aan de slag

Is jouw online marketing strategie nog niet on point? Heb je twijfels bij de aanpak van je website? Start je met een volledig nieuw en spannend project? Boek dan vrijblijvend een kennismakingsgesprek en laat je adviseren door ons team van experts.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!