Hou je klant dichtbij

Bruno staat voor marketing in mensentaal. Deze expertisedomeinen gooien wij in de strijd voor jouw perfecte marketing strategy.

Content marketing

Maak je klant content met goeie content, zeggen wij. In de marketingwereld staat content synoniem aan inhoud, datgene wat je je doelpubliek voorschotelt. Dat kunnen teksten zijn, video’s, afbeeldingen, blogs, social media posts.

Jouw ideale klant bevindt zich ergens op het web en is op zoek naar dat wat jij te bieden hebt. Daarom is het van belang om inhoud te lanceren die interessant is voor jouw publiek. Dat is vaak niet hetzelfde als waar jij als zaakvoerder in eerste instantie aan denkt. Wat dan wel? Daarvoor schakel je een externe expert in. Een bruno, bijvoorbeeld.

Supermarkten publiceren niet langer enkel tomaten en pasta, maar pakken uit met heerlijke recepten op hun website. Zo realiseren ze niet enkel nóg meer verkoop, maar bieden ze hun klant een beleving, een ervaring en winnen ze hun sympathie. Marketing gaat over het veroveren van de hoofden én de harten.

E-mailmarketing

Hoezeer jij je ook mag ergeren aan je uitpuilende spamfolder: e-mailmarketing is en blijft één van de sterkste online marketingkanalen. Op voorwaarde dat je deze correct inzet, dat wel. Laat bruno jou daarin assisteren!

Droge mailtjes met opgelijste producten zijn verleden tijd. Vandaag versturen we enkel nog mails met waarde, die daadwerkelijk gelezen worden. Customer centricity is altijd ons uitgangspunt: wat wil jouw klant graag lezen? Op die sweet spot gaan wij handig inspelen met kwalitatieve, klantgerichte communicatie.

Voordelen van e-mailmarketing

Nog wat redenen nodig om je e-mailmarketing vanonder het stof te halen?

Social media

Naast een steengoede website zet je best ook sociale media in ter ondersteuning van jouw online visibiliteit. bruno bekijkt graag samen met jou welke kanalen voor jouw business het meest interessant is én welke content je daarop loslaat. Met de juiste strategie en planning laten we jouw social media optimaal renderen.

Ook hier beginnen we bij het begin: wat is je doelgroep en wat is je doelstelling? Aan de hand van dat antwoord adviseren wij de juiste media en posts. Ook op social media heb je de keuze tussen organische en betaalde posts.

De kracht van sociale media

social media marketing agency
Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!