WordPress: de ultieme keuze
voor krachtige websites

In de dynamische wereld van webontwikkeling is het kiezen van het juiste content management systeem (CMS) van cruciaal belang. Bij bruno zijn we ervan overtuigd dat WordPress niet alleen het populairste platform ter wereld is, maar ook de beste keuze voor het bouwen van krachtige en veelzijdige websites.

In dit artikel zullen we de redenen onderzoeken waarom WordPress de voorkeur geniet boven alternatieven zoals Wix en Squarespace, en waarom onze klanten keer op keer profiteren van de voordelen van dit robuuste CMS.

1. Flexibel en aanpasbaar

Een van de voornaamste redenen waarom WordPress opvalt, is de ongeëvenaarde flexibiliteit en aanpasbaarheid. Met duizenden thema’s en plugins biedt WordPress een schijnbaar eindeloze mogelijkheid om de look en functionaliteit van een website aan te passen.

Of het nu gaat om een eenvoudige blog, een zakelijke website of een geavanceerde e-commerce site, WordPress past zich aan aan de behoeften van elke klant.

2. Gebruiksvriendelijk

Een ander sterk punt van WordPress is de gebruiksvriendelijkheid. Zelfs voor klanten zonder technische achtergrond is het eenvoudig om inhoud toe te voegen, pagina’s te bewerken en afbeeldingen te uploaden.

De intuïtieve interface maakt het gemakkelijk voor zowel beginners als ervaren gebruikers om met het platform te werken, wat de efficiëntie bevordert en tijd bespaart.

3. Actieve gemeenschap en ondersteuning

WordPress heeft een wereldwijde gemeenschap van ontwikkelaars, ontwerpers en gebruikers die constant bezig zijn met het verbeteren van het platform. Dit resulteert in regelmatige updates, beveiligingspatches en nieuwe functies.

Bovendien zijn er talloze online bronnen, forums en tutorials beschikbaar, waardoor gebruikers gemakkelijk antwoorden kunnen vinden op hun vragen en problemen.

4. SEO-vriendelijk

Voor online zichtbaarheid en succes is zoekmachineoptimalisatie (SEO) van vitaal belang. WordPress is van nature SEO-vriendelijk, met schone code, aanpasbare permalinks en de mogelijkheid om SEO-plugins te integreren. Dit draagt bij aan een betere rangschikking in zoekmachines, waardoor de website van onze klanten gemakkelijker wordt gevonden door hun doelgroep.

5. Betrouwbaar en veilig

WordPress staat bekend om zijn betrouwbaarheid en beveiliging. Door regelmatige updates en de actieve betrokkenheid van de gemeenschap blijft WordPress vooroplopen als het gaat om het waarborgen van de veiligheid van websites.

Dit is van het grootste belang voor zowel onze klanten als voor ons, omdat het helpt bij het beschermen van gevoelige informatie en het handhaven van de integriteit van de websites die we bouwen.

Conclusie?

Bij bruno kiezen we consequent voor WordPress vanwege de veelzijdigheid, gebruiksvriendelijkheid, actieve gemeenschap, SEO-vriendelijkheid, betrouwbaarheid en veiligheid. Deze elementen samen maken WordPress het meest populaire en krachtige platform ter wereld voor websiteontwikkeling.

We geloven dat door te kiezen voor WordPress, we onze klanten de beste online ervaring kunnen bieden en hun digitale aanwezigheid kunnen optimaliseren voor succes!

Aan de slag

Het succes van WordPress illustreert de toegankelijkheid voor zowel beginners als ervaren gebruikers. Of je nu zelf een website wilt bouwen of liever de expertise van professionals inschakelt, met WordPress heb je de ideale tool tot je beschikking. Neem je website zelf in handen of vertrouw op bruno voor een vakkundige aanpak – de keuze is aan jou. Je mag ons altijd vrijblijvend contacteren voor een vrijblijvend adviesgesprek.

Ontdek onze WordPress websites

Wij houden van onze job – dat zie je aan onze resultaten. Als jij groeit, groeien wij mee.

Onze resultaten getuigen van professionaliteit, multidisciplinaire creativiteit en oprecht enthousiasme. Onze groei genereren we door die van onze klanten: als jouw project slaagt, genieten wij daarvan mee.

Ontdek meer over onze online marketing en website projecten, en laat je inspireren door de diverse mogelijkheden.

GG Operations

Deze vernieuwde website vervult een essentiële rol bij het aantrekken van potentiële klanten en versterkt de positie van GG Operations als een betrouwbare partner in de sector.

Zoppa

Een WordPress webshop op maat voor handgemaakte, biologische zeepproducten van ZOPPA.
proxyfields

Proxy Fields

Van logo tot website en beursstand: voor Proxy Fields, specialist in duurzaam kunstgras, creëerden we de volledige visuele identiteit.
phenix

Phenix

De hoogwaardige gietvloeren van Phenix CFS worden nu mooi tentoongesteld in een moderne website én gepromoot via online marketing.
othello

Othello

Een stijlvolle make-over van de webshop van multibrand store Othello zorgt voor een betere gebruikerservaring en een online boost.
goris

Dakwerken Goris

Deze samenwerking resulteerde in een succesvolle transformatie van de website en een professioneel merkimago.
Vorige
Volgende

bruno talk

Met behulp van generatieve AI biedt Google's Search Generative Experience (SGE) gebruikers snelle overzichten van zoekonderwerpen zonder dat ze hoeven door te klikken naar één van de sites in de zoekresultaten zelf.
Met deze tips kan je AI op een slimme en effectieve manier inzetten voor jouw bedrijf. AI is een krachtige hulpbron, maar het is belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken om echt te profiteren van de voordelen die het te bieden heeft.
Binnenkort is het zover: Black Friday, de dag van het jaar waarop veel consumenten zitten te wachten. Het is dan ook de ideale kans om klanten te overtuigen om te shoppen aan mooie kortingen. Black Friday brengt wel wat marketingwerk met zich mee. Bekijk onze tips en overloop de checklist om helemaal klaar te zijn voor Black Friday.
Halloween biedt talloze mogelijkheden om je producten of diensten te promoten en je merk in de schijnwerpers te zetten. In dit blogartikel delen we enkele spookachtig goede marketingacties voor Halloween die je kunt gebruiken om je bedrijf op de kaart te zetten.
Vergeet in 2024 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je al dat 21 januari 'Internationale Knuffeldag' is?
Vergeet in 2023 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je trouwens dat het op 25 oktober ‘Wereld Pasta dag’ is?
Heb je een profiel opgesteld voor je bedrijf? Proficiat, de eerste stap is gezet! In dit artikel vertellen we je hoe je je account verder kan finetunen zodat je optimaal weergegeven wordt in Google.
Heb jij je Google bedrijfspagina nog niet ten volle benut of zelfs nog niet geclaimd? Dan laat je veel kansen liggen, zeker als lokaal bedrijf. Ben je een lokale speler? Dan is dit één van de eerste kanalen die je zou moeten opzetten en optimaliseren, samen met je website.
Wil je graag reviews vermelden op je website of uitpakken met de mening van tevreden klanten op je social media? Dan is het belangrijk om veel én kwaliteitsvolle reviews te verzamelen. Maar hoe krijg je nu meer reviews? Dat leggen we je graag uit in dit artikel.
Vergeet in 2022 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je trouwens dat het op 26 september Wereld Chocoladedag is? Wij zijn alvast fan!
Een vaak gebruikte tool door SEO-specialisten zijn de search operators van Google. Dit zijn queries die je ingeeft in Google, zodat je veel geavanceerder kan zoeken in Google in vergelijking met enkel het gebruik van zoekwoorden. Ga op zoek naar specifieke content of sluit bepaalde zoekwoorden uit met deze vijf handige search operators.
Een zoekwoordenonderzoek geeft inzicht in welke zoektermen, zoekwoorden of keywords jouw doelgroep gebruikt. Deze woorden vormen de basis voor het SEO traject van je website, en je kan ze ook als basis gebruiken om je Google Ads campagne op te zetten. Ontdek hier hoe je de gevonden keywords uit het zoekwoordenonderzoek kunt gebruiken om jouw websitepagina’s te optimaliseren voor Google.
In oktober 2020 ging ik opzoek naar een stageplaats bij een online marketingbureau. Liefst wilde ik stage lopen bij een kleiner agency waar medewerkers mee inspraak hebben en niet enkel uitvoerende taken moeten doen. Dit vond ik bij Key2info.
WhatsApp is waarschijnlijk geen onbekende voor jou, want het is het meest populaire alternatief voor sms. Je kan er gratis tekstberichten, foto’s en video’s mee versturen én je kan ermee videochatten. Wereldwijd zijn er 2 miljard gebruikers en er komen steeds meer gebruikers bij!
Wanneer we spreken over adverteren op social media, dan denken we wellicht voornamelijk aan adverteren op Facebook & Instagram, maar sinds 2019 is het in België ook mogelijk om te adverteren op Pinterest. Hoe ga je hier mee aan de slag?
TikTok… Je hebt het vast al eens horen vallen. Het booming social media platform van dit moment. We zijn zelf nog niet zeker of we er fan van zijn of niet, maar dit kanaal valt haast niet meer te negeren.
Vorige
Volgende
Vorige
Volgende
Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!