Bereik de juiste klant

Goeie marketing is all about de juiste doelgroep definiëren, een strategie opstellen die deze bij de kraag vat en vervolgens vlot richting conversie stromen. Voor elk van deze fases bieden wij een accurate oplossing en de juiste expertise.

Word gevonden op Google

Als je weet wie jouw ideale klant is, weet je ook wat deze zoekt. Da’s fantastisch: nu kunnen we precies op die behoefte en zoekgedrag inspelen.

Telkens jouw publiek op zoekmachines een bepaalde term of woordgroep ingeeft, moet jouw website bovenaan de zoekresultaten prijken. Dat kan je bekomen door Search Engine Optimization, kortweg SEO of dankzij SEA, Search Engine Advertising.

Organische zichtbaarheid met SEO

Wij zorgen voor een state-of-the-art website die door Google en co gunstig wordt beoordeeld. We zorgen voor een feilloze werking en sterke content die doorspekt is met de juiste zoekwoorden. Door relevante teksten en een aangename flow hou je je doelgroep lekker lang op je website, wat door het algoritme van zoekmachines als extra pluspunt wordt beoordeeld.

SEO zorgt voor organische zichtbaarheid, maar vergt tijd. De technologie achter zoekmachines is voortdurend in de weer om alle websites te beoordelen en rangschikken. Investeren in je SEO is dus een absolute must, maar door de onderlinge concurrentie moet je dit gegeven even de tijd geven om te settlen. Wil je als gedreven ondernemer daar niet op wachten en metéén over de anderen heen springen? Dat kan, met SEA.

Direct meer zichtbaarheid dankzij SEA

Wanneer je op de good old organische manier nog niet hoog genoeg in de zoekresultaten blinkt, kan je via SEA alsnog bovenaan de lijst verschijnen. Door middel van Search Engine Advertising kan je betalend adverteren op bepaalde zoektermen.

Zowel op de zoekmachine zelf, maar ook op banners, het display netwerk en Youtube verschijnt jouw bedrijf met een heldere call to action. Zo bereiken we in no time een enorm grote doelgroep en belanden de juiste mensen op jouw landingspagina. Zichtbaarheid bij jouw zoekers is gegarandeerd en als je website naar behoren een antwoord biedt op hun vragen, hou je je klant meteen bij jou.

visitekaartjes

Een branding met vuur

Je merk op een goede manier in de markt zetten is essentieel: een consequente en duidelijke visuele uitstraling van je product of bedrijf verhoogt je geloofwaardigheid en zichtbaarheid.

Een goede branding komt terug in alle vormen van communicatie zoals logo en huisstijl, je drukwerk, je website: alles. Door hier consistent mee om te gaan, zowel naar gespreksstijl, tone of voice, kleurgebruik en lettertype, creëer je een ijzersterk merk dat door iedereen meteen herkend wordt.

Die duidelijkheid en eenvormigheid: people love it. They buy what they love. Denk maar aan Coca-Cola, Mercedes, Albert Heijn, Bol.com en Nike. Allemaal merken die al jaren naar buiten treden met een ijzersterke branding en daardoor onverslaanbaar de markt leiden.

Marketing to everyone
pleases no one

Social media

Los van de kattenfilmpjes en babyfoto’s kunnen social media enorm krachtig zijn voor jouw marketing. Je kan er heel precies je doelgroep op verfijnen, waardoor je exact kan bepalen wie jouw advertentie te zien krijgt. Afhankelijk van jouw product of dienst kun je je specifiek richten op geslacht, leeftijd, locatie, interessevelden en noem maar op. De tarieven voor deze campagnes liggen een stuk lager dan deze van Google Ads en de resultaten zijn haarfijn meetbaar.

“Content is fire and social media is gasoline.”
Jay Baer

instagram feed devos interieur
Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!