Zorg voor een optimale conversie

Wanneer een bezoeker op je website een actie uitvoert waar jij op aanstuurt, noemen we dat conversie. Afhankelijk van jouw branche of business kan conversie er heel verschillend uitzien;

Een goed doordachte website loodst haar bezoekers feilloos van punt A naar punt B. Dit is echter niet altijd het geval. Wanneer de conversieratio van je website niet ideaal is, betekent dit dat je klanten misloopt, en dat is zonde.

Waar haken klanten af?
Bruno to the rescue!

Aan de hand van diepgaand onderzoek kunnen we snel detecteren waar het misloopt. Conversie-optimalisatie is een traject van lange adem, maar levert dan ook resultaat van lange duur. De resultaten zijn meetbaar, dus je weet perfect wat dit traject je oplevert.

Hoe werkt SEA?

All hail adverteren op Google! In dit digitale tijdperk doe je er verstandig aan in te zetten op SEA. Via ‘cost per click’-advertenties via Google Ads betaal je telkens een bezoeker klikt op jouw advertentie. We stellen een selectie zoekwoorden op die relevant zijn voor jouw bedrijf. Wanneer iemand deze invoert in Google, worden jouw advertenties getoond.

Met Google Ads kunnen we heel precies de doelgroep instellen en de juiste boodschap op hen afvuren. Zo halen we een maximaal rendement uit jouw budget en richten we ons alleen tot jouw ideale klant.

SEA houdt 5 grote pijlers in:

Vlotte website, vlotte verkoop

Eens je bezoeker op jouw website beland is, is het cruciaal dat je voor een instant crush zorgt. Je wil al je verwoede investeringen immers optimaal laten renderen!

Wij zorgen ervoor dat je website…

Hoe we dat doen? We zijn krakken in het optimaliseren van websites en hun conversie. Na een grondige analyse van alle processen reiken we efficiënte oplossingen aan die jouw ROI drastisch verhogen. Zo onderzoeken we onder meer;

Aan de hand van dit onderzoek naar jouw integrale customer & buyer journey kunnen we haarfijn verbeteringen aanbrengen. Dat doen we niet in het wilde weg: we testen, analyseren, meten en corrigeren voortdurend, tot jouw website precies die conversatie-machine is die ze moet zijn.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!