Alles onder één dak

Eén aanspreekpunt, één lijnrechte strategie, één factuur. En toch het volledige plaatje van digital marketing, met alle noodzakelijke expertise in huis.

Samen met jou bepalen we waar je naartoe wil en hoe we
dit zullen realiseren. Vervolgens zorgen we voor een state-of-the-art-afwerking van alle elementen die daartoe bijdragen. Zo ben jij in één beweging ontzorgd van je volledige digitale
huiswerk en blijf je vlot op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Online marketing

It’s a digital world out there. Voor alles wat we zoeken of willen weten, gebruiken we Google. Je kan dus maar beter dikke maatjes worden met zoekmachines door je SEO on point te hebben en bovenaan de zoekresultaten te prijken.

Daarnaast kan je door betalende campagnes (SEA) zorgen dat jouw zoekende klant jouw website te zien krijgt, telkens hij één van jouw producten of services intypt.

Eens je klant zich op jouw website bevindt is het cruciaal om hem daar precies te bieden wat hij wil. Waardevolle informatie, goeddraaiende technologie en een handig uitgestippelde route naar de eindbestemming.

Wist je dat de gemiddelde mens zo’n 2,5 uur per dag op social media spendeert? Da’s fantastische prime time voor jouw bedrijf! Wij zetten jouw socials scherp en zorgen voor doelgerichte ads die hun focus laserscherp op jouw publiek richten.

Web & creatie

Fantastisch dat jouw publiek online op zoek gaat! Het enige wat jij nog moet doen, is zorgen dat je ze warm onthaalt. Een knap opgebouwde, vlot werkende website met een professionele look & feel manoeuvreert jouw klant vlotjes richting het einddoel.

We vullen jouw website met degelijke, waardevolle content die je klant voldoende informeert en overtuigt van jouw expertise. Zelfs je webwinkel en beheersysteem nemen wij met veel liefde voor onze rekening.

Het oog wil ook wat: een goed doordachte huisstijl, treffend logo en eigentijdse branding betalen hun investering bliksemsnel terug. Onze grafisch ontwerper verzorgt voor jou een herkenbare, in het oog springende stijl die het gezicht van jouw bedrijf is. Zo kan altijd en overal met een duidelijke, eenvormige boodschap naar buiten treden.

The bruno brains,
hoe gaan we te werk?

Aan tafel

Aan’t werk

Tot in de puntjes

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!