Social media marketing

Moet je sociale media integreren in je marketingstrategie?
Dat hangt volledig van jouw product, service en doelgroep af – én van jouw visie als ondernemer.

Goed om weten is dat 80% van de consumenten vandaag aangeeft dat sociale media een aanzienlijke invloed hebben op hun beslissingen, vooral wanneer het over aankopen gaat. In het eerste kwartaal van 2022 alleen al zagen we een toename van 10% gebruikers van social media op een jaar tijd. Er zijn maar weinig markten met zulke groeicijfers, dus zeker de moeite om te overwegen.

Social media bruno style

Onze aanpak voor jouw social media marketing is altijd maatwerk. We onderzoeken jouw werking, je doelstellingen en je doelgroep.

Wie is jouw ideale klant? Op welke social media kanalen zijn zij actief? We kennen allemaal Facebook, Instagram en LinkedIn, maar ook Twitter, YouTube, Snapchat, Pinterest en TikTok kunnen jouw publiek in het bijzonder aanspreken. Geen paniek: onze marketingstrateeg weet precies welke kneepjes van het vak er voor jouw business van belang zijn.

Wil jij je doelgroep informeren? Overtuigen? Inspireren? Een sfeertje neerzetten? Ook dat gegeven is belangrijk om te bepalen waarop we de focus zullen leggen. In samenspraak brengen we jouw volledige customer journey in kaart en bekijken we welke kanalen het best aansluiten bij jouw doelstellingen.

Net als op je website, kan je ook op social media kan je zowel organische als betaalde posts loslaten. Vergeet daarnaast niet je branding en huisstijl mee te nemen naar je social media!

De voordelen van
social media marketing

Let's meet!

Kan jij wat bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.
Kan jij wat Bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!