Laat je zien

Anno 2023 gebeurt kopen en verkopen voor het overgrote deel online. Wanneer we iets willen weten of nodig hebben, Googlen we het en klikken we op wat het meest appealing lijkt. Je kan dus maar beter goed vertegenwoordigd zijn en je merk laten stralen door een prachtige branding. Da’s precies waar bruno in uitblinkt.

Spring in het oog door advertenties

Wat doe je wanneer je iets zoekt of nodig hebt? Juist ja: zoeken op Google. Door doelgericht te adverteren en zo jouw publiek je producten onder de neus te schuiven, verhoog je het zoekverkeer én je verkoop enorm.

Bruno is jouw partner bij uitstek voor Google Ads en SEA. Daardoor verschijn je niet enkel bovenaan de resultatenlijst van de zoekmachine, maar krijgt jouw doelgroep ook op andere websites banners en advertenties te zien die hen naar jouw website lokken.

Een website om van te smullen

Eens je jouw potentiële klant op je website hebt, wil je hem/haar natuurlijk precies kunnen aanbieden wat er gezocht wordt. Door een knappe, duidelijke website met een optimale conversie in werking te stellen, overtuig je je klant meteen van je waarde.

Aantrekkelijk en gericht op conversies

Naast een doorgedreven conversie-optimalisatietraject leveren we ook pareltjes voor het oog. Onze designers stellen alles in het werk om je website hedendaags, aantrekkelijk en kwalitatief te maken.

Je website is je eerste contact met de klant en fungeert als jouw online visitekaartje. Je kan er informatie delen, je producten of diensten promoten en je publiek aansporen tot contactname of een aankoop.

Goed online vindbaar

Voor een goede online vindbaarheid zorgen wij dankzij onze SEO-expertise. Omdat we vandaag de dag allemaal metéén en snel informatie willen, maken we je website uiterst functioneel én responsive. Op een smartphone, tablet of laptop: vanop ieder toestel wordt jouw website even gebruiksvriendelijk weergegeven.

Laat je branding voor jou werken

Voor iedere onderneming, hoe klein of groot ook, is een goede eerste indruk essentieel voor een gunstige verkoop. In die eerste ogenblikken van jullie kennismaking moet je de juiste snaar van je klant weten te raken en hem/haar overtuigen om voor jou te kiezen.

Hoe onderscheid je jezelf van de concurrent? Wat is jouw visie? Wie wil je aantrekken? Wat wil je uitstralen? Betrouwbaarheid, innovatie, exclusiviteit, prijsvriendelijkheid? Door een sterke boodschap uit te sturen met een overeenstemmende visuele identiteit, win je je klant voor jou. Daarom werkt bruno graag voor jou een stijl uit die we doortrekken overheen al je communicatiemiddelen. In het oog is in het hart.

branding bruno agency

Het DNA van je bedrijf

We definiëren het DNA van jouw bedrijf en welke branding deze uitstraalt. Vanuit deze basis nemen we je volledige merkidentiteit onder handen en brengen we consistentie aan in al je communicatie:

Als jij het kan bedenken, kunnen wij het ontwerpen.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!