Grijp je publiek bij de kraag met een professionele website

Een professionele en goed werkende website is een onmisbare tool voor iedere onderneming. Je website is je online visitekaartje, een digitale weergave van jouw zakelijke identiteit, waarmee je voortdurend nieuwe klanten kan aanspreken.

Waarom een website?

Simpel: Geen website hebben (of eentje die niet optimaal werkt) oogt niet professioneel voor jouw organisatie. Er valt héél wat verkoop te rapen op het internet, so be part of the game.

Website tarieven

Benieuwd naar de tarieven voor het bouwen van websites en webshops? Ontdek snel onze websitepakketten en kies de formule die perfect aansluit op jouw behoeften.

Jouw bruno website is...

Mooi en professioneel

Er bestaan tal van platformen waarop je snel en goedkoop je eigen website in elkaar kan boksen, maar veelal ogen deze weinig zakelijk én zijn ze niet heel performant. Je website moet blijk geven van jouw expertise, betrouwbaarheid en professionaliteit.

Responsive

Ook een degelijke weergave op àlle schermen valt onder deze noemer. Met onze responsive designs zorgen we voor een mooie voorstelling op zowel een smartphone als een PC.

Duidelijk

Je bezoeker moet binnen enkele tellen weten dat hij de juiste informatie bij jou kan terugvinden. Wij zorgen voor een heldere indeling die jouw klant op een user-friendly manier richting conversie of contactname navigeert.

Zichtbaar en vindbaar

Een goede website scoort hoog in de zoekresultaten op iedere zoekmachine en geeft meteen weer wat jouw activiteiten zijn. Inspelend op de juiste zoektermen zorgen we voor een optimale ranking met teksten die je concurrent doen verbleken.

Meetbaar

Laat je website voor jou werken door de juiste data en gegevens te tracken. Zo achterhaal je waar je bezoekers veel en weinig tijd spenderen en kan je de nodige aanpassingen doorvoeren om je conversie te verhogen. Via Google Analytics houden wij nauwgezet de statistieken bij en sturen we bij waar nodig.

Gebruiksvriendelijk

voor je klant maar zeker ook voor jou als eigenaar. Onze websites zijn eenvoudig aanpasbaar en te beheren via ons toegankelijke systeem.

Ontdek ons werk

Zoppa

Handgemaakte, natuurlijke zeepproducten

Phenix

Residentiële en industriële gietvloeren en coatings

Two Store

Multibrand fashion stores voor mannen en vrouwen

EcoThermia

Verwarmingstechnieken en schoorsteenrenovatie

Ontdek onze cases

Wij houden van onze job – dat zie je aan onze resultaten. Als jij groeit, groeien wij mee. Onze resultaten getuigen van professionaliteit, multidisciplinaire creativiteit en oprecht enthousiasme. Onze groei genereren we door die van onze klanten: als jouw project slaagt, genieten wij daarvan mee.

GG Operations

Deze vernieuwde website vervult een essentiële rol bij het aantrekken van potentiële klanten en versterkt de positie van GG Operations als een betrouwbare partner in de sector.

Zoppa

Een WordPress webshop op maat voor handgemaakte, biologische zeepproducten van ZOPPA.
proxyfields

Proxy Fields

Van logo tot website en beursstand: voor Proxy Fields, specialist in duurzaam kunstgras, creëerden we de volledige visuele identiteit.
phenix

Phenix

De hoogwaardige gietvloeren van Phenix CFS worden nu mooi tentoongesteld in een moderne website én gepromoot via online marketing.
goris

Dakwerken Goris

Deze samenwerking resulteerde in een succesvolle transformatie van de website en een professioneel merkimago.
Vorige
Volgende

Zij kozen ook voor bruno.

Let's meet!

Kan jij wat bruno brightness gebruiken in het kluwen van digital marketing? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.
Heb jij wat extra advies nodig in de wondere wereld van websites? Niet twijfelen: neem gewoon even contact op. Vrijblijvend, vlot en met de glimlach.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!