Is jouw website
nog up-to-date?

Twijfel je of je wel alles uit je website haalt? Vraag dan vrijblijvend jouw website analyse aan en laat bruno een kijkje nemen.

We gaan op onderzoek naar the good, the bad and the ugly en geven je concrete feedback waar jij mee aan de slag kan. No strings attached!

Vinden we je snel terug op Google?

Als je weet dat 94% van de Belgen Google gebruikt om iets op te zoeken, weet je dat het erg belangrijk is dat ook jouw site naar boven komt in de resultaten.

Is de site mooi en gebruiksvriendelijk?

Is het ontwerp van je site gedateerd of is de opbouw en structuur niet overzichtelijk? Dan zullen bezoekers snel afhaken en naar de concurrentie kijken.

Werkt alles zoals het moet?

Een technische controle van je website is essentieel om te achterhalen of je geen bezoekers verliest doordat bepaalde functies niet werken.

Gebruik je al marketing tools?

Worden de activiteiten op jouw site al opgevolgd door Google Analytics? Adverteer je al met Google Ads? Wij onderzoeken het en geven concrete tips voor verbetering.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Eerder fan van persoonlijk advies?

Neem gewoon even contact op, dan kijken we samen hoe we jouw business nog beter kunnen maken!

Kom je met de auto? Dan kan je hier alvast alle parkings van Lier terugvinden. De dichtstbijzijnde parking is die bij Gasthuisvest.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!