Contentkalender 2022

Hier is hij weer: de nieuwe contentkalender voor 2022. Wij maakten een selectie van de meest bekende en interessante data in één handig documentje. Kortom, een bron van inspiratie voor ondernemers en marketeers.

Download jouw gratis exemplaar in PDF en/of Excel

Laat hier je gegevens achter en krijg direct toegang tot je contentkalender voor 2022. We hebben een kalender gemaakt in pdf die afgedrukt kan worden (A3 formaat), maar ook een Excel bestand dat gebruikt kan worden als werkinstrument om jouw planning tot in de puntjes voor te bereiden. Veel succes ermee! 😉

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Key2info-content-kalender-2022

Je sociale media kanalen onderhouden met meerdere posts per maand, of zelfs per week? Dit kan nogal een karwei zijn. Het steeds bedenken van nieuwe content kan veel energie en tijd kosten en ervoor zorgen dat je je social media op een bepaald moment verwaarloost. Om jullie te helpen, maakten we een contentkalender voor 2021 op.

Met onze contentkalender 2021 kan je maanden vooruit plannen en moet je niet meer ad hoc te werk gaan waardoor je minder stress hebt. Je rustige momenten kan je nu benutten om je content in te plannen. Via deze contentkalender willen we ondernemers en marketeers helpen met de invulling van hun social media kalender.

Hang onze kalender met leuke data op in je kantoor als geheugensteuntje, of download hem als Excel file. Dit is het perfecte werkinstrument dat je volledig naar je hand kan zetten. Vergeet in 2021 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender.

Wij bundelden voor jou de meest interessante, en soms ook de gekste, data. Wist je trouwens dat het op 26 september Wereld Chocoladedag is? Wij zijn alvast fan, en zorgen voor de bijpassende foto.

Heb je nog toffe data die we kunnen opnemen in onze volgende contentkalender voor 2023? Laat het ons gerust weten. Heb je bijkomende vragen betreffende de concrete invulling van deze agenda of wil je graag wat bijkomende inspiratie? Dan mag je ons steeds contacteren.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!