Start nu met een professionele website

Je website is je online visitekaartje, een digitale weergave van jouw zakelijke identiteit, waarmee je voortdurend nieuwe klanten kan aanspreken. Bruno zet je bedrijf digitaal op de kaart met een professionele en functionele website.

Benieuwd naar de prijs om een website te laten maken? Kies de formule die bij jou past!

Essential

€1.750

Business

€3.500

Pro

Vanaf €5.000

Webshop

Vanaf €7.500

Offerte op maat

Heb jij een specifiek project in gedachten? Vind je niet meteen terug wat je zoekt in onze website pakketten of gaat het over een overname van een bestaande website? Contacteer ons dan zeker voor een offerte op maat en wij helpen je graag verder!

Ontdek onze cases

Wij houden van onze job – dat zie je aan onze resultaten. Als jij groeit, groeien wij mee. Onze resultaten getuigen van professionaliteit, multidisciplinaire creativiteit en oprecht enthousiasme. Onze groei genereren we door die van onze klanten: als jouw project slaagt, genieten wij daarvan mee.

GG Operations

Deze vernieuwde website vervult een essentiële rol bij het aantrekken van potentiële klanten en versterkt de positie van GG Operations als een betrouwbare partner in de sector.

Zoppa

Een WordPress webshop op maat voor handgemaakte, biologische zeepproducten van ZOPPA.
proxyfields

Proxy Fields

Van logo tot website en beursstand: voor Proxy Fields, specialist in duurzaam kunstgras, creëerden we de volledige visuele identiteit.
phenix

Phenix

De hoogwaardige gietvloeren van Phenix CFS worden nu mooi tentoongesteld in een moderne website én gepromoot via online marketing.
goris

Dakwerken Goris

Deze samenwerking resulteerde in een succesvolle transformatie van de website en een professioneel merkimago.
Vorige
Volgende

Zij kozen ook voor bruno.

The bruno brains,
hoe gaan we te werk?

  1. Aan tafel

2. Aan’t werk

3. Tot in de puntjes

Kom gerust langs bij ons op kantoor in Lier

Het bruno kantoor bevindt zich in het prachtige, historische gebouw van ‘De Kwekerij Lier‘. Dit gloednieuwe co-working project in de vroegere Rijksnormaalschool in Lier voorziet ateliers en vaste of flexibele bureaus voor creatieve ondernemingen.

Kortom, een ontmoetingsplaats in een inspirerende omgeving. Kom gerust eens langs voor een vrijblijvend gesprek en een lekker koffietje en ontdek wat wij voor jou kunnen doen.

Als onze klanten blij zijn, dan wij ook

“Het team van bruno is niet alleen erg professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk. Ze hebben altijd een positieve houding en zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens elke interactie. Efficiëntie is een ander sterk punt van bruno. Als ik iets vraag, gebeurt het snel en zonder gedoe. Ze zijn proactief en reageren supersnel op mijn verzoeken.

Het meest opvallende is hun communicatie. Ze zijn hands-on en to the point waardoor samenwerken met hen een plezier is. Ze begrijpen de essentie van onze doelen en zijn altijd bereid om mee te denken en hun expertise te delen om de beste resultaten te behalen.”
“Ons bedrijf ZOPPA kreeg letterlijk een boost dankzij bruno. Ze bouwden voor ons een geweldige site. Uitnodigend design, overzichtelijk, klantvriendelijk en volledig in de stijl die wij voor ogen hadden. Een jong dynamisch team dat luistert, meedenkt en nieuwe impulsen geeft. Ook vertrouwen wij volledig op hun expertise in online marketing.”
“Korte communicatielijnen, snelle actie en inlevingsvermogen staan hoog in het vaandel bij bruno. Zij stappen af van de old school klant/leverancier relatie en vormen eerder een verlengde van ons team, net hetgeen waar we naar op zoek waren.”

bruno wie?

Bruno is gespecialiseerd in het ontwerpen van professionele websites, zowel voor starters als voor KMO’s. 

Al onze websites worden gemaakt in WordPress, een veelgebruikt systeem voor het bouwen van websites waarmee de klant zelf ook kan werken.

Ons team bestaat uit experten in hun vak die nauw met elkaar samenwerken om jouw website optimaal te laten renderen. Je hebt steeds een vast contactpersoon binnen het team waarbij je altijd terecht kan. Zo heb je meteen iemand aan de lijn bij vragen of opmerkingen.

Ik heb interesse in het

titel

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!