Jouw digitale sidekick

Bruno zet je bedrijf digitaal op de kaart en maakt je zichtbaar, vindbaar, verkoopbaar én vlot verteerbaar. Gaande van jouw branding, je website, je zoekverkeer tot natuurlijk je conversie.

bruno wie?

Breeddenkend, een tikkeltje brutaal en vooral: bruisend enthousiast. Dat is veel brrr, maar we krijgen dan ook kippenvel als we jouw onderneming digitaal kunnen boosten.

We zijn een ijzersterk team dat alles in huis heeft voor jouw online marketing. Met bruno aan jouw zijde heb je met één single point of contact een betrouwbare partner met expertise, ervaring en goesting.

Happy clients

“Korte communicatielijnen, snelle actie en inlevingsvermogen staan hoog in het vaandel bij bruno. Zij stappen af van de old school klant – leverancier relatie en vormen eerder een verlengde van ons team, net hetgeen waar we naar op zoek waren.”
“Geweldige service en een zeer toegewijd team!”
“bruno is essentieel gebleken voor de groei van ons bedrijf. Zij weten precies waar we naar op zoek zijn en wat aansluit bij ons bedrijf. De persoonlijke aanpak, gedreven mensen met de nodige kennis en ervaring samen met een flink stuk flexibiliteit maakt werken met bruno tot een waar plezier. Leuke mensen, die er zin in hebben!”
“Zeer tevreden over ontwerp en uitvoering van onze Xperta website. De vorige had ik zelf nog gemaakt, maar deze is professioneler en oogt beter! Geweldig team!”

Servito

professionele keukens

Dockx Movers

verhuisbedrijf

Devos Interieur

interieur design

Alles onder één dak

Da’s knap makkelijk voor jou. Eén aanspreekpunt, één lijnrechte strategie, één factuur. En toch het volledige plaatje van digital marketing, met alle noodzakelijke expertise in huis.

Zo ben jij in één beweging ontzorgd van je volledige digitale huiswerk en blijf je vlot op de hoogte van alle ontwikkelingen.

The bruno brains,
hoe gaan we te werk?

Aan tafel

Aan’t werk

Tot in de puntjes

bruno talk

Vergeet in 2024 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je al dat 21 januari 'Internationale Knuffeldag' is?
Vergeet in 2024 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je al dat 21 januari 'Internationale Knuffeldag' is?
Vergeet in 2023 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je trouwens dat het op 25 oktober ‘Wereld Pasta dag’ is?
Heb je een profiel opgesteld voor je bedrijf? Proficiat, de eerste stap is gezet! In dit artikel vertellen we je hoe je je account verder kan finetunen zodat je optimaal weergegeven wordt in Google.
Heb jij je Google bedrijfspagina nog niet ten volle benut of zelfs nog niet geclaimd? Dan laat je veel kansen liggen, zeker als lokaal bedrijf. Ben je een lokale speler? Dan is dit één van de eerste kanalen die je zou moeten opzetten en optimaliseren, samen met je website.
Vorige
Volgende
Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!