Jouw digitale sidekick

Bruno zet je bedrijf digitaal op de kaart en maakt je zichtbaar, vindbaar, verkoopbaar én vlot verteerbaar. Gaande van jouw branding, je website, je zoekverkeer tot natuurlijk je conversie.

bruno wie?

Breeddenkend, een tikkeltje brutaal en vooral: bruisend enthousiast. Dat is veel brrr, maar we krijgen dan ook kippenvel als we jouw onderneming digitaal kunnen boosten.

We zijn een ijzersterk team dat alles in huis heeft voor jouw online marketing. Met bruno aan jouw zijde heb je met één single point of contact een betrouwbare partner met expertise, ervaring en goesting.

Happy clients

“Korte communicatielijnen, snelle actie en inlevingsvermogen staan hoog in het vaandel bij bruno. Zij stappen af van de old school klant – leverancier relatie en vormen eerder een verlengde van ons team, net hetgeen waar we naar op zoek waren.”
“Geweldige service en een zeer toegewijd team!”
“bruno is essentieel gebleken voor de groei van ons bedrijf. Zij weten precies waar we naar op zoek zijn en wat aansluit bij ons bedrijf. De persoonlijke aanpak, gedreven mensen met de nodige kennis en ervaring samen met een flink stuk flexibiliteit maakt werken met bruno tot een waar plezier. Leuke mensen, die er zin in hebben!”
“Zeer tevreden over ontwerp en uitvoering van onze Xperta website. De vorige had ik zelf nog gemaakt, maar deze is professioneler en oogt beter! Geweldig team!”

Servito

professionele keukens

Dockx Movers

verhuisbedrijf

Devos Interieur

interieur design

Alles onder één dak

Da’s knap makkelijk voor jou. Eén aanspreekpunt, één lijnrechte strategie, één factuur. En toch het volledige plaatje van digital marketing, met alle noodzakelijke expertise in huis.

Zo ben jij in één beweging ontzorgd van je volledige digitale huiswerk en blijf je vlot op de hoogte van alle ontwikkelingen.

The bruno brains,
hoe gaan we te werk?

Aan tafel

Aan’t werk

Tot in de puntjes

bruno talk

Met behulp van generatieve AI biedt Google's Search Generative Experience (SGE) gebruikers snelle overzichten van zoekonderwerpen zonder dat ze hoeven door te klikken naar één van de sites in de zoekresultaten zelf.
Met behulp van generatieve AI biedt Google's Search Generative Experience (SGE) gebruikers snelle overzichten van zoekonderwerpen zonder dat ze hoeven door te klikken naar één van de sites in de zoekresultaten zelf.
Met deze tips kan je AI op een slimme en effectieve manier inzetten voor jouw bedrijf. AI is een krachtige hulpbron, maar het is belangrijk om het op de juiste manier te gebruiken om echt te profiteren van de voordelen die het te bieden heeft.
Binnenkort is het zover: Black Friday, de dag van het jaar waarop veel consumenten zitten te wachten. Het is dan ook de ideale kans om klanten te overtuigen om te shoppen aan mooie kortingen. Black Friday brengt wel wat marketingwerk met zich mee. Bekijk onze tips en overloop de checklist om helemaal klaar te zijn voor Black Friday.
Halloween biedt talloze mogelijkheden om je producten of diensten te promoten en je merk in de schijnwerpers te zetten. In dit blogartikel delen we enkele spookachtig goede marketingacties voor Halloween die je kunt gebruiken om je bedrijf op de kaart te zetten.
Vergeet in 2024 geen enkele belangrijke datum met onze handige contentkalender! Wij bundelden voor jou de interessantste - en soms ook gekste - data. Wist je al dat 21 januari 'Internationale Knuffeldag' is?
Vorige
Volgende
Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!