Social media marketeer

Hallo! Wij zijn bruno, een online agency met een divers portfolio aan klanten in verschillende sectoren; van kleine bedrijven tot grote ondernemingen, van kunstgras tot organische zepen.

Heb je zin in een leuke uitdaging? Wil je ‘s morgens gewoon graag naar je werk komen omdat je weet dat er ook voldoende aandacht is voor je werk-privébalans? Twijfel niet en join het bruno team!

Wij zoeken een ervaren marketeer
om ons online marketing team te versterken

Ben jij een online marketeer met een passie voor social media? Heb je minstens 3 jaar ervaring in het digitale domein en ben je klaar om onze klanten te helpen hun ambities waar te maken? Dan zit je hier op de juiste plek!

Samen met ons team van experts ga je aan de slag om de marketingaanpak van onze klanten te finetunen en te verbeteren. Van het vertalen van doelgroepen naar doelgerichte campagnes tot het beheren van content – geen uitdaging is te groot voor jou!

Het profiel van onze ideale collega

Wat mag je van ons verwachten?

Solliciteer nu

Als jij klaar bent om je passie voor sociale media en online marketing om te zetten in impactvol werk voor onze klanten, dan verwelkomen we jou graag in ons team!

Stuur je CV en een korte motivatiebrief waarin je jouw ervaring en vaardigheden benadrukt naar hello@bruno-agency.be of vul het formulier hiernaast in. We kijken ernaar uit om van je te horen! 🙂

Waar vind je ons?

Het bruno kantoor bevindt zich in het prachtige, historische gebouw van ‘De Kwekerij‘. Dit gloednieuwe co-working project in de vroegere Rijksnormaalschool in Lier voorziet ateliers en vaste of flexibele bureaus voor creatieve ondernemingen.

Laat je website analyseren

Is jouw website nog mee met de laatste technologie of ben je toe aan een update? Doe zelf de test en vraag vrijblijvend jouw website analyse aan.

Laat bruno een kijkje nemen naar je site zodat je een idee krijgt van de postieve en negatieve puntjes en waar er nog ruimte is voor verbetering. No strings attached!

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!