Uitblinken in de bouwsector: een nieuwe website voor Dakwerken Goris

Dak- en Timmerwerken Goris benaderde ons om hun online aanwezigheid te vernieuwen en een professionele website te creëren die hun merkimago zou versterken en potentiële klanten zou aantrekken. Bruno nam de uitdaging aan en leverde een gloednieuwe, gebruiksvriendelijke website die de verwachtingen van de klant overtrof en hun expertise en diensten aan een breder publiek presenteerde.

Wat doet Dakwerken Goris?

Goris Timmer- en dakwerken is gespecialiseerd in het bouwen en renoveren van zowel platte als hellende daken.

Van daktimmer tot volledige afwerkingen, als klant kan je rekenen op de ervaring en expertise van het professionele team!

Van oud naar modern

Dak- en Timmerwerken Goris stond voor verschillende uitdagingen met hun bestaande website;

 1. Verouderd ontwerp: het ontwerp van de oude website paste niet bij het  professionele karakter en de expertise van het bedrijf.

 2. Beperkte informatie: er ontbrak essentiële informatie over hun diensten en projecten, waardoor bezoekers met onbeantwoorde vragen bleven zitten.

 

Om deze uitdagingen aan te pakken, bedachten we een uitgebreide strategie om een frisse, moderne en gebruiksvriendelijke website te creëren.

Het plan van aanpak

 • Gebruikersgericht ontwerp: ons designteam werkte nauw samen met Dak- en Timmerwerken Goris om hun merkidentiteit en visie te begrijpen. We creëerden een visueel aantrekkelijk en gebruikersgericht ontwerp dat professionaliteit en betrouwbaarheid uitstraalde.
 • Verbeterde gebruikerservaring: we gaven prioriteit aan de gebruikerservaring door een intuïtieve en gemakkelijk te navigeren website te ontwerpen. We optimaliseerden ook de website-architectuur om gebruikers moeiteloos relevante informatie te laten vinden.
 • Responsief ontwerp: de website werd volledig responsief gemaakt en biedt een uitstekende ervaring op alle apparaten.
 • Uitgebreide inhoud: Het was ons doel om informatieve en boeiende inhoud voor de website te creëren. We benadrukten de expertise van het bedrijf, toonden hun portfolio van succesvolle projecten en presenteerden de verschillende diensten.
 • Call-to-Action (CTA): Om potentiële klanten aan te moedigen actie te ondernemen, werden strategisch geplaatste CTA’s in de hele website geïntegreerd, die gebruikers leidden naar contactformulieren of pagina’s voor serviceaanvragen.
 • SEO-optimalisatie: Met begrip van het belang van zichtbaarheid in zoekmachines, pasten we SEO-best practices toe, waardoor de website hoger scoorde in relevante zoekresultaten.

De resultaten?

 1. Versterkt merkimago: Het professionele ontwerp van de nieuwe website verhoogde het merkimago van Dak- en Timmerwerken Goris, waardoor ze zich onderscheidden als een betrouwbare speler in de sector.

 2. Toename van het verkeer: De verbeterde gebruikerservaring en SEO-optimalisatie droegen bij aan een toename van het websiteverkeer.

 3. Hogere conversiepercentages: De strategisch geplaatste CTA’s leidden tot meer vragen en conversies van potentiële klanten.

 4. Positieve feedback: Bezoekers en bestaande klanten prezen de website om zijn gebruiksvriendelijkheid en informatieve inhoud.

 5. Verbeterde online aanwezigheid: Met een moderne en goed geoptimaliseerde website breidde Dak- en Timmerwerken Goris zijn online aanwezigheid uit en bereikte een breder publiek van potentiële klanten.

Conclusie

Onze samenwerking met Dak- en Timmerwerken Goris resulteerde in een succesvolle transformatie van de website, met een verbeterde gebruikerservaring en een professioneel merkimago. De nieuwe website speelt een cruciale rol in het aantrekken van potentiële klanten en het vestigen van Dak- en Timmerwerken Goris als een betrouwbaar bedrijf in de sector.

Onze klant aan het woord

"Graag deel ik mijn oprechte tevredenheid over bruno agency en hun uitzonderlijke diensten. Als social media verantwoordelijke van twee verschillende multibrandshops heb ik persoonlijk ervaren hoeveel ziel en passie ze in hun werk steken en hoe goed ze hierin zijn!

Het meest opvallende is hun communicatie. Ze zijn hands-on en to the point waardoor samenwerken met hen een plezier is. Ze begrijpen de essentie van onze doelen en zijn altijd bereid om mee te denken en hun expertise te delen om de beste resultaten te behalen.

Het team van bruno is niet alleen erg professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk. Ze hebben altijd een positieve houding en zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens elke interactie. Efficiëntie is een ander sterk punt van bruno. Als ik iets vraag, gebeurt het snel en zonder gedoe. Ze zijn proactief en reageren supersnel op mijn verzoeken.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik graag met bruno agency samenwerk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die met passie werkt en uitstekende resultaten levert, raad ik hen ten zeerste aan."
Elena Donoso
social media en webshop manager bij Othello

Let's meet!

Is je interesse gewekt na het lezen van deze case? Vraag nu meer info.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!