Een geurig succesverhaal:
maatwerk webshop

Onze zorgvuldige aanpak samen met de knowhow van ZOPPA heeft hun winkel omgezet naar een intuïtieve, goed georganiseerde en professionele webwinkel

Wat doet ZOPPA?

ZOPPA maakt ecologische en duurzame zeepproducten in hun eigen zeepziederij in het landelijke Koningshooikt.

Alle producten van Britt worden gemaakt met respect voor het lichaam, de natuur en het milieu.

Lokaal een sterke speler

De webshop als krachtig hulpmiddel

Als trotse partner van ZOPPA, heeft bruno bewezen een essentiële rol te spelen in het versterken van de lokale online aanwezigheid. Ons doel was om niet alleen een esthetisch aantrekkelijke webshop te creëren, maar ook om ZOPPA te positioneren als dé keuze voor liefhebbers van natuurlijke producten in de regio.

 

Onze expertise in online marketing werd ingezet om lokale zoekwoorden te optimaliseren, waardoor ZOPPA niet alleen een webshop kreeg, maar ook een krachtige tool om het juiste doelpubliek te bereiken. Het resultaat? Een significante groei in zichtbaarheid en een sterkere connectie met de lokale gemeenschap.

Met ons doelgerichte ontwerp en aandacht voor detail hebben we de webshop van ZOPPA omgevormd tot een gebruiksvriendelijke, lokale ervaring. Door de focus te leggen op lokale zoekwoorden en het benadrukken van hun band met de gemeenschap, hebben we ZOPPA geholpen om beter zichtbaar te zijn voor de doelgroep.

Met ons advies en gerichte marketingstrategieën hebben we ZOPPA in staat gesteld om niet alleen hun lokale verkopen te verbeteren, maar ook om een sterke lokale merkidentiteit op te bouwen.

Het belang van een blog

Ontdek een wonderlijke wereld van onderwerpen, gaande van natuurlijke haarverzorging tot tips om te ontgiften! Britt deelt niet alleen haar passie, maar ook haar deskundigheid.

 

Een blog op je website hebben biedt een scala aan voordelen die verder reiken dan alleen het delen van interessante inhoud. Het fungeert als een krachtig instrument dat het vertrouwen opbouwt tussen jou en je publiek. Door regelmatig relevante en waardevolle informatie te delen, creëer je geloofwaardigheid en betrokkenheid bij je doelgroep. Ook Google merkt dat je expertise over een bepaald thema deelt waardoor je meer autoriteit opbouwt en beter scoort in zoekmachines.

Deze blog is niet alleen een uiting van Britt’s passie en expertise; het is ook een waardevol instrument voor zoekmachineoptimalisatie (SEO). Door regelmatig nieuwe en relevante content te publiceren, vergroot je de kans dat jouw website beter scoort in zoekresultaten. Dit genereert organisch verkeer naar je site, wat de zichtbaarheid van ZOPPA in de online wereld versterkt.

Het stelt Britt in staat om haar unieke perspectief te delen, terwijl ze inzichten biedt in geurige kaarsen, lifestyle-trends. Dit versterkt niet alleen de connectie met haar doelgroep, maar toont ook de expertise en het engagement van ZOPPA met hun gemeenschap. Kortom, de blog is een krachtig hulpmiddel om jouw online aanwezigheid te versterken en een hechtere band op te bouwen met je publiek.

Verkooppunten in de kijker

Met onze verkooppuntenmodule heeft ZOPPA een naadloze ervaring gecreëerd voor klanten die op zoek zijn naar ecologische zeepproducten. Deze module maakt het eenvoudig voor bezoekers om te zien waar ze ZOPPA-producten kunnen vinden, waardoor het aankoopproces moeiteloos verloopt.

 

Door een geïntegreerde kaartfunctie en gebruiksvriendelijke zoekopties biedt deze module een overzicht van de verschillende verkooppunten, van lokale boetieks tot grote retailers.

Laat je inspireren:

Britt's betoverende verhalen

Verkooppunten.jpg

Ontdek ZOPPA's verkooppunten

vind gemakkelijk jouw favoriete geurkaarsen

Met onze verkooppuntenmodule heeft ZOPPA een naadloze ervaring gecreëerd voor klanten die op zoek zijn naar hun geliefde geurkaarsen. Deze innovatieve module maakt het eenvoudig voor bezoekers om te zien waar ze Zoppa-producten kunnen vinden, waardoor het aankoopproces moeiteloos verloopt. Door een geïntegreerde kaartfunctie en gebruiksvriendelijke zoekopties biedt deze module een overzicht van de verschillende verkooppunten, van lokale boetieks tot grote retailers.

Britt Van Der Borght
Zaakvoerder ZOPPA

Onze klant aan het woord

Ons bedrijf ZOPPA kreeg letterlijk een boost dankzij bruno. Ze bouwden voor ons een geweldige site. Uitnodigend design, overzichtelijk, klantvriendelijk en volledig in de stijl die wij voor ogen hadden. Een jong dynamisch team dat luistert, meedenkt en nieuwe impulsen geeft. Ook vertrouwen wij volledig op hun expertise in online marketing.

Google Ads Resultaten

0 %
Meer kliks
0 %
Meer doelen behaald
0 %
Minder betaald
0 %
Meer bezoekers

Na een jaar zagen we een duidelijk verschil in de resultaten van de Google Advertenties. 

We hebben de kost per klik met haast 80% kunnen verlagen door het optimaliseren van de Google Ads campagne. Dit door:

Social media marketing

Ook social media marketing kon niet ontbreken in het totaalpakket voor ZOPPA. We maakte een contentkalender op om alle posts op verschillende kanalen in te plannen. 

We adverteerden bovendien ook op verschillende social media kanalen zoals Facebook, Instagram en Pinterest. 

Toe te voegen, visual ZOPPA

Toe te voegen, visual ZOPPA

E-mailmarketing

Het resultaat?

ZOPPA kwam naar ons met een duidelijke missie: een georganiseerde website met uitgebreide details en een stijging in verkoopleads. Het uiteindelijke resultaat is een eigentijdse, overzichtelijke en doeltreffende website die perfect aansluit bij de wensen van bezoekers. Door samen te werken aan gerichte Google Ads-campagnes, streven we naar een voortdurende stimulans van het aantal aanvragen. We zijn verheugd over de uitkomst van ons werk en trots dat we ZOPPA hebben kunnen ondersteunen bij het versterken van hun online aanwezigheid.

Het uiteindelijke resultaat is een eigentijdse, overzichtelijke en doeltreffende website die perfect aansluit bij de wensen van bezoekers. Door samen te werken aan gerichte Google Ads-campagnes, streven we naar een voortdurende stimulans van het aantal aanvragen. We zijn verheugd over de uitkomst van ons werk en trots dat we ZOPPA hebben kunnen ondersteunen bij het versterken van hun online aanwezigheid.

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen groeien?

Wil je jouw bedrijf ook doen groeien en gevonden worden door potentiële klanten op Google? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Let's meet!

Is je interesse gewekt na het lezen van deze case? Vraag nu meer info.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!