Een totaalpakket voor Proxy Fields:
van logo tot website

Proxy Fields is een gamechanger in de wereld van artificieel gras. Ze gebruiken 100% gerecycleerde materialen en zetten in op volledige circulariteit van zowel het kunstgras als de ondergrond. Hiermee zijn ze pioniers in België.

Wat doet Proxy Fields?

Met hun uniek Replayable™ systeem waarbij Proxy Fields circulaire valdemping combineert met ONE-DNA™ kunstgras, bieden ze gemeenten, scholen en events een ontzorgende oplossing bij het aanleggen van speelpleinen, sportvelden en groene ruimtes.

Een nieuwe identiteit voor een groenere toekomst

Als onderdeel van hun opstarttraject, hielpen wij Proxy Fields bij het creëren van een sterke visuele merkidentiteit die hun missie van duurzaamheid en circulariteit weerspiegelt.

We ontwierpen een logo dat perfect weerspiegelt waar Proxy Fields voor staat en maakten meerdere varianten voor een duidelijke weergave op verschillende kanalen. Daarnaast deed Proxy Fields ook beroep op bruno. voor professionele visitekaartjes en in het oog springende banners zodat hun merk opvalt tussen de concurrentie.

Een gebruiksvriendelijke website voor Proxy Fields

De vraag van Proxy Fields was duidelijk: ze wilden een mooie en gebruiksvriendelijke website die toont wat ze doen en waarom Proxy Fields uniek is in de sector.

Daarom creëerden we een website die niet alleen de boodschap van duurzaamheid en circulariteit van het bedrijf uitstraalt, maar ook gebruiksvriendelijk en informatief is voor bezoekers.

We hebben gezorgd voor een intuïtieve navigatie, zodat bezoekers snel de informatie kunnen vinden die ze nodig hebben over het Replayable™ verhaal en de missie van Proxy Fields.

Met de groene kleuren creëerden we consistentie en een herkenbare uitstraling op elke pagina. 

Het resultaat van dit project is een aantrekkelijke branding en website die niet alleen functioneel en informatief is, maar ook de waarden van Proxy Fields uitdraagt en een visueel aantrekkelijke ervaring biedt voor bezoekers. We zijn er trots op dat we hebben kunnen bijdragen aan het succes van Proxy Fields door middel van deze website en branding.

Let's meet!

Is je interesse gewekt na het lezen van deze case? Vraag nu meer info.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!