Phenix CFS: gietvloeren in de schijnwerpers

Phenix CFS wilde zich online beter profileren en zich onderscheiden van de concurrentie. Daarom kwam zaakvoerder Wolfgang bij ons aankloppen voor het ontwerpen van een nieuwe en moderne website. Het doel? Een professionele en aantrekkelijke online aanwezigheid creëren die Phenix als autoriteit in de markt zou positioneren.

Wat doet Phenix CFS?

Phenix Creative Flooring Solutions installeert al jaren hoogwaardige residentiële en industriële gietvloeren en coatings. Ze richten zich bewust op deze specialisatie, zodat ze dit beroep tot in de kleinste details beheersen.

Één website, één boodschap

Phenix had drie verschillende websites die niet goed op elkaar waren afgestemd, dit leidde tot verwarring bij de gebruikers. Phenix kwam naar ons voor een plan om hun online aanwezigheid en de gebruikservaring te optimaliseren.

We hebben de drie websites samengevoegd tot één moderne en overzichtelijke website, waar gebruikers snel en gemakkelijk de juiste informatie kunnen vinden over de verschillende soorten gietvloeren. We wilden de navigatie vereenvoudigen, de pagina’s stroomlijnen en een frisse, eigentijdse uitstraling geven aan de nieuwe website. Dit alles met als doel de conversies te verhogen.

Een belangrijk aspect van ons plan was om verschillende pagina’s te creëren die gericht zijn op de verschillende doelgroepen van Phenix. Hierdoor kunnen gebruikers snel en gemakkelijk vinden welke vloer het best bij hun persoonlijke situatie past. 

Gerichte Google Ads campagnes zorgen voor meer conversies

Om het aantal aanvragen te verhogen, hebben we ook slimme Google Ads campagnes opgezet die gericht zijn op relevante zoekwoorden. Na een grondige marktanalyse en zoekwoordenonderzoek, konden we doordachte campagnes opzetten.

Dankzij deze aanpak konden we gericht verkeer naar de website leiden en zo de conversies verhogen.

Phenix kwam bij ons met een duidelijke vraag: een overzichtelijke website en meer leads.

Het resultaat was een moderne, overzichtelijke en succesvolle website die naadloos aansloot bij de behoeften van de gebruikers. In combinatie met Google Ads campagnes, is het ons doel om het aantal aanvragen te blijven boosten. We zijn trots op het resultaat van ons werk en blij dat we Phenix konden helpen bij het verbeteren van hun online aanwezigheid.

Bekijk onze andere referenties

Let's meet!

Is je interesse gewekt na het lezen van deze case? Vraag nu meer info.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!