Een stijlvolle transformatie voor Othello

Othello Kleding is een multibrand store met topmerken voor zowel dames als heren. Er zijn vijf fysieke winkels van Othello en een webshop. Om de offline winkelervaring meer te laten aansluiten bij de online ervaring, hebben we hun oude webshop een stijlvolle make-over gegeven, waarbij de look & feel perfect aansluit bij de naam Othello.

Een betere online winkelervaring

Één van de voornaamste doelen van de transformatie was het verbeteren van de gebruikerservaring

Om dit te bereiken, hebben we grondige analyses uitgevoerd om de werkpunten van de vorige webshop te identificeren en deze vervolgens te verbeteren. De klanten kunnen nu moeiteloos door de website navigeren, eenvoudig producten vinden en genieten van een zorgeloze aankoopervaring.

Wat hebben we nog meer gedaan?

  • Met de groeiende populariteit van mobiele winkelervaringen vergroot het belang van een responsief webdesign. De webshop van Othello functioneert perfect op elk apparaat en zorgt voor een aangename winkelervaring, of klanten nu op hun smartphone, tablet of desktop surfen.

  • Om de online vindbaarheid van Othello Kleding te vergroten, hebben we de SEO-strategie van de website aangepakt: door het gebruik van relevante zoekwoorden, is de webshop beter zichtbaar in zoekmachines. Dit heeft geleid tot een toename van het organisch verkeer en een breder bereik.

  • En natuurlijk hebben we ook het design in ‘een nieuw jasje’ gestoken (pun intended). De luxekledij komt nu beter tot zijn recht in de moderne, frisse webshop.

Een groter bereik dankzij advertentiecampagnes

Naast het vernieuwen van de webshop, hebben we ook SEA (Search Engine Advertising) en social media advertenties geïmplementeerd voor Othello. Door middel van effectieve SEA-campagnes wordt de webshop sneller gevonden door potentiële klanten.

Bovendien hebben we strategisch social media advertenties ingezet om de merkbekendheid van Othello te vergroten en een breder publiek te bereiken. Door advertenties op platforms zoals Meta en Instagram hebben we de zichtbaarheid versterkt en klanten gestimuleerd om de website te bezoeken en aankopen te doen. Zo heeft de online verkoop én de merkwaarde van Othello een stevige boost gekregen.

Het resultaat?

De webshop heeft nu een stijlvolle uitstraling die perfect past bij Othello. Daarnaast is de gebruikerservaring geoptimaliseerd, waardoor klanten gemakkelijk kunnen shoppen. Het responsieve design zorgt ervoor dat de webshop er goed uitziet op alle apparaten, terwijl de geoptimaliseerde SEO de online zichtbaarheid vergroot. Win-win!

Onze klant aan het woord

"Graag deel ik mijn oprechte tevredenheid over bruno agency en hun uitzonderlijke diensten. Als social media verantwoordelijke van twee verschillende multibrandshops heb ik persoonlijk ervaren hoeveel ziel en passie ze in hun werk steken en hoe goed ze hierin zijn!

Het meest opvallende is hun communicatie. Ze zijn hands-on en to the point waardoor samenwerken met hen een plezier is. Ze begrijpen de essentie van onze doelen en zijn altijd bereid om mee te denken en hun expertise te delen om de beste resultaten te behalen.

Het team van bruno is niet alleen erg professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk. Ze hebben altijd een positieve houding en zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens elke interactie. Efficiëntie is een ander sterk punt van bruno. Als ik iets vraag, gebeurt het snel en zonder gedoe. Ze zijn proactief en reageren supersnel op mijn verzoeken.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik graag met bruno agency samenwerk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die met passie werkt en uitstekende resultaten levert, raad ik hen ten zeerste aan."
Elena Donoso
social media en webshop manager bij Othello

Hoe kunnen we jouw bedrijf helpen groeien?

Wil je jouw bedrijf ook doen groeien en gevonden worden door potentiële klanten op Google? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek. 

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!