Digitale transformatie:
GG Operations heropgebouwd

Deze case toont de online evolutie van GG Operations. De oude website miste een hedendaagse uitstraling en bood ontoereikende informatie. Met de opbouw van een nieuwe, moderne website bereiken we nu de juiste doelgroep.

Wat doet GG Operations?

GG Operations, onder leiding van Goswin, is gespecialiseerd in bouwcoördinatie en begeleidt en ondersteunt bouwprojecten om ze succesvol af te ronden. Hun expertise ligt in complete renovatieprojecten, bouwbegeleiding en veiligheidscoördinatie.

De uitdagingen

De voorgaande website van GG Operations miste een moderne uitstraling en verschafte onvoldoende informatie. Ondanks een sterke online marketingcampagne van bruno agency, die een aanzienlijk aantal bezoekers trok, bleef de effectiviteit van de website achter.

Plan van aanpak

Bruno agency zette de eerste stappen naar digitale optimalisatie met het finetunen van de online prestaties. Dit omvatte volgende zaken;

  • Het instellen van Google Analytics 4
  • De implementatie van Clarity
  • Het uitvoeren van noodzakelijke technische aanpassingen.
  • Strategisch advies


Gezien de beperkingen die de verouderde website met zich meebracht, stelden we voor om het marketingbudget te heroriënteren naar de ontwikkeling van een nieuwe website.

Implementatie

Na goedkeuring van de klant onderbrak bruno agency tijdelijk de marketingcampagnes en concentreerde zich op het creëren van een nieuwe, moderne en gebruiksvriendelijke website voor GG Operations.

De nieuwe website is ontworpen om uitgebreide informatie te bieden en duidelijke Call-to-Actions (CTA’s) te bevatten, waardoor bezoekers gemakkelijk door de inhoud kunnen navigeren en actie kunnen ondernemen.

Oude website

Nieuwe website

De resultaten?

Met de lancering van de nieuwe website heeft GG Operations een verbeterde online aanwezigheid gerealiseerd. Het bijgewerkte platform biedt bezoekers een naadloze browse-ervaring, waardoor ze moeiteloos relevante informatie kunnen vinden en gewenste acties kunnen ondernemen.

Deze herziene online presentatie heeft GG Operations in staat gesteld om effectief hun diensten en expertise te presenteren.

Conclusie

Dankzij onze samenwerking met GG Operations hebben we de website succesvol getransformeerd, waardoor de gebruikerservaring is verbeterd en het merkimago een professionele uitstraling heeft gekregen. Deze vernieuwde website vervult een essentiële rol bij het aantrekken van potentiële klanten en versterkt de positie van GG Operations als een betrouwbare partner in de sector. Heeft jouw website ook een opfrisbeurt nodig? Neem gerust contact met ons op!

Onze klant aan het woord

"Graag deel ik mijn oprechte tevredenheid over bruno agency en hun uitzonderlijke diensten. Als social media verantwoordelijke van twee verschillende multibrandshops heb ik persoonlijk ervaren hoeveel ziel en passie ze in hun werk steken en hoe goed ze hierin zijn!

Het meest opvallende is hun communicatie. Ze zijn hands-on en to the point waardoor samenwerken met hen een plezier is. Ze begrijpen de essentie van onze doelen en zijn altijd bereid om mee te denken en hun expertise te delen om de beste resultaten te behalen.

Het team van bruno is niet alleen erg professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk. Ze hebben altijd een positieve houding en zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens elke interactie. Efficiëntie is een ander sterk punt van bruno. Als ik iets vraag, gebeurt het snel en zonder gedoe. Ze zijn proactief en reageren supersnel op mijn verzoeken.

Al met al kan ik met volle overtuiging zeggen dat ik graag met bruno agency samenwerk. Als je op zoek bent naar een betrouwbare partner die met passie werkt en uitstekende resultaten levert, raad ik hen ten zeerste aan."
Elena Donoso
social media en webshop manager bij Othello

Let's meet!

Is je interesse gewekt na het lezen van deze case? Vraag nu meer info.

Wij respecteren jouw privacy. Jouw gegevens worden altijd vertrouwelijk behandeld.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!