Wij houden van onze job – dat zie je aan onze resultaten. Als jij groeit, groeien wij mee.

Onze resultaten getuigen van professionaliteit, multidisciplinaire creativiteit en oprecht enthousiasme. Onze groei genereren we door die van onze klanten: als jouw project slaagt, genieten wij daarvan mee.

More happy clients

Het team van bruno is niet alleen erg professioneel, maar ook buitengewoon vriendelijk. Ze hebben altijd een positieve houding en zorgen ervoor dat ik me op mijn gemak voel tijdens elke interactie. Efficiëntie is een ander sterk punt van bruno. Als ik iets vraag, gebeurt het snel en zonder gedoe. Ze zijn proactief en reageren supersnel op mijn verzoeken.

Het meest opvallende is hun communicatie. Ze zijn hands-on en to the point waardoor samenwerken met hen een plezier is. Ze begrijpen de essentie van onze doelen en zijn altijd bereid om mee te denken en hun expertise te delen om de beste resultaten te behalen.
“Ons bedrijf ZOPPA kreeg letterlijk een boost dankzij bruno. Ze bouwden voor ons een geweldige site. Uitnodigend design, overzichtelijk, klantvriendelijk en volledig in de stijl die wij voor ogen hadden. Een jong dynamisch team dat luistert, meedenkt en nieuwe impulsen geeft. Ook vertrouwen wij volledig op hun expertise in online marketing.”
“We zijn samen met bruno in zee gegaan om onze site te verbeteren. De fysieke contacten, snelle antwoorden en kwalitatief werk hebben ervoor gezorgd dat onze vernieuwde website zeer aantrekkelijk geworden is! Hun multidisciplinair team zorgt voor een doelgerichte en efficiënte aanpak. Ze zijn van alle markten thuis en leveren voor ons prima werk. Een echte aanrader dus!”
“Bruno is altijd betrouwbaar, het team volgt alles heel goed op. We zijn zeer tevreden over onze website.”

Wij houden van onze job – dat zie je aan onze resultaten. Als jij groeit, groeien wij mee.

Onze resultaten getuigen van professionaliteit, multidisciplinaire creativiteit en oprecht enthousiasme. Onze groei genereren we door die van onze klanten: als jouw project slaagt, genieten wij daarvan mee.

Cases

Lees meer over onze online marketing en website projecten en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Proxy Fields

Van logo tot website en beursstand: voor Proxy Fields, specialist in duurzaam kunstgras, creëerden we de volledige visuele identiteit.

Phenix

De hoogwaardige gietvloeren van Phenix CFS worden nu mooi tentoongesteld in een moderne website én gepromoot via online marketing.

Othello

Een stijlvolle make-over van de webshop van multibrand store Othello zorgt voor een betere gebruikerservaring en een online boost.

De Kwekerij Lier

Om een succesvol evenement te garanderen, werkte De Kwekerij Lier samen met bruno agency om een leadgeneratie campagne uit te voeren.

360°PE

multidisciplinair sportcentrum

Al sinds het prille begin zijn we de trotse marketingpartner van 360°PE. We mochten hen begeleiden bij de opstart en uitbouw van hun multidisciplinair centrum.

Om klanten goed te informeren over hun nieuwe zaak, lanceerden we een moderne en gebruiksvriendelijke website. Daarnaast startten we ook met verschillende online marketing campagnes om meer naamsbekendheid te verkrijgen.

Attractieve Google Display Ads, duidelijke zoekadvertenties en toffe social media posts behoren tot het online marketing pakket van 360°PE.

Dockx Movers

verhuisbedrijf

Wie aan verhuizen denkt, denk automatisch aan Dockx Movers. Het is dan ook een grote speler in heel België.

Om ervoor te zorgen dat ze top-of-mind blijven en vindbaar zijn op relevante zoektermen, maken we gebruik van verschillende Google Ads campagnes.

Een belangrijk aspect om goede resultaten te behalen in Google is een relevante landingspagina. Daarom zijn we continu bezig met het herbekijken van de website, zowel op vlak van content als design en gebruiksvriendelijkheid. In combinatie met sterke teksten op basis van een uitgebreide zoekwoordanalyse, zorgt dit bovendien ook voor goede organische resultaten op Google.

Othello

fashion

Zoppa

handgemaakte zeep

Fimmo

vastgoed

EcoThermia

schoorsteensystemen

Een flexibele schoorsteenrenovatie bieden voor elke situatie, dàt is de missie van EcoThermia. Dankzij hun expertise zetten ze offline sterke prestaties neer, maar online bleef deze boodschap uit.

Met twee verschillende websites, verouderde content en een minimale inzet van Google, was een nieuwe frisse wind in hun digitaal verhaal zeker welkom. Bruno voegde beide sites samen tot één conforme trendy website, ondersteunde hun duurzame Employer Branding en zorgt er via een sterk SEO en SEA plan voor dat beide aspecten steeds zichtbaar blijven in Google.

Wij houden van uitdagingen, want binnenkort mag bruno de volledige samenwerking vertalen naar het Frans: vouloir c’est pouvoir.

Servito

professionele keukens

Servito plaatst professionele keukens in gevarieerde horecazaken. Hun sterke service en expertise maakt dat elke realisatie kwaliteitsvol én met een enorme uitstraling wordt ontworpen en geïnstalleerd.

Dankzij onze ondersteunende diensten in Google, social media en e-mailmarketing, zorgen we ervoor dat deze pareltjes online geraadpleegd en bewonderd kunnen worden, communiceren we grote evenementen en brengen we openstaande vacatures in beeld. Dit uiteraard met een knipoog naar conversie-optimalisatie.

Ook de technische kant van de website ontsnapt niet aan bruno: we adviseren Servito in website-optimalisatie en brainstormen samen steeds over nieuwe updates, content en SEO-methodes.

Cases

Lees meer over onze online marketing en website projecten en laat je inspireren over de mogelijkheden.

Logo-key2info-web

wordt

about bruno agency

Tijd om jouw vernieuwde digital sidekick bruno te verwelkomen! Hetzelfde steengoed agency, maar nu ook met een naam die even stevig is als onze service. Leer bruno kennen op onze vernieuwde website!